2013-03-02 11:24:05
Φωτογραφία για Λεμούσιας: «Αν βρεθεί ένας μάρτυρας για την εμπλοκή μου, να με εκτελέσουν»
Ούτε ένας μάρτυρας δεν υπήρχε που να με είδε με μαύρες σακούλες με χρήματα, δήλωσε ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λεμούσιας.

Ο Μιχάλης Λεμούσιας... σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην πρωινή εκπομπή του Mega, επιμένει στους ισχυρισμούς του ότι δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης 18 εκατ. ευρώ από το δήμο Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε πως αν βρεθεί μάρτυρας που τον είδε να μεταφέρει χρήματα με μαύρες σακούλες θα ζητήσει ο ίδιος την εσχάτη των ποινών.

«Όχι ισόβια να μείνω, αλλά να με εκτελέσουν. Να με πυροβολήσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος είχε δώσει εντολή για έλεγχο στα Ταμεία του δήμου (Θεσσαλονίκης), ο οποίος διήρκησε τρεις μήνες.

Ο Μιχάλης Λεμούσιας ήταν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης τη χρονική περίοδο 1999-2008. Απόφοιτος εξατάξιου Γυμνασίου, υπάλληλος του ΟΤΕ και στη συνέχεια, γίνεται ο στενότερος συνεργάτης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου από τη δεκαετία του '80.

Διατέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Β. Παπαγεωργόπουλου, ειδικός σύμβουλός του στο υφυπουργείο Αθλητισμού και το 1999 τοποθετήθηκε στη θέση του γεν. γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Εθνος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ