2013-03-02 03:50:06
Φωτογραφία για Ποια Αντέλ; Η Σκάρλετ έκανε μπάντα!
Η 28χρονη ηθοποιός ύστερα από τις επισκέψεις της σε στούντιο για διασκευές του Τομ Γουέιτς, κινηματογραφικά τραγούδια και συνεργασίες με την... οικογένεια Γκενζμπουργκ, έφτιαξε το δικό της γκρουπ.

Αν κάνεις ένα απλό γκάλοπ ρωτώντας τους φίλους σου τη γνώμη τους για εκείνη, οι περισσότεροι την έχουν σε ψηλές θέσεις στις λίστες τους για τις πιο σέξι γυναίκες αυτού του πλανήτη. Οπότε αν πούμε δυνατά πως πιστεύουμε ότι από το "Match Point" και μετά έχει γίνει βαρετή σε τέτοιο σημείο που δεν υπάρχει σωτηρία, δε θα βρούμε θετική ανταπόκριση.

Τέλος πάντων. Η ωραία της ημέρας, Σκάρλετ Γιόχανσον συνεχίζει να εξασκεί το άθλημα της τραγουδίστριας και δε θα της το χαλάσουμε. Φέτος, διεκδικούσε το ίδιο Όσκαρ με την Αντέλ στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού για την ερμηνεία της στο «Before My Time» που ακούγεται στο ντοκιμαντέρ Chasing Ice λέγοντας πως "Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα τραγουδήσω κάτι και θα βρεθεί υποψήφιο στην ίδια οσκαρική πεντάδα που είναι η Αντέλ! Ηταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα...".


Τώρα πήρε την εκδικηση της ξανθιάς κι ανακοίνωσε πως η μπάντα της είναι έτοιμη. Η 28χρονη ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή Live with Kelly and Michael πως είναι μεγάλη φαν των Go go's και είναι επίσημα ιδρυτικό μέλος του γυναικείου συγκροτήματος One and Only Singles με τις οποίες ετοιμάζονται να περιοδεύσουν. Αν σου χει ξεφύγει, ψάξε τη διασκευή που είχε κάνει με την κόρη του Σερζ Γκενζμπουργκ, Lulu στο Bonnie & Clyde και σημείωσε πως αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη Λυσσασμένη Γάτα στο Broadway.
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ