2013-03-01 21:59:06
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Αύριο ξεκαθαρίζει του Σο, μοίρασε χρήματα ο Αλαφούζος
Οι πιθανότητες να προλάβει ο Χαμπίμπ Σο το ντέρμπι με την ΑΕΚ μεγάλωσαν μετά τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο, τα οροστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν αύριο.

Πλέον, οι ενδείξεις είναι υπέρ του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου, ο οποίος συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα κι έδειξε ότι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Τα πάντα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση. Ο Σο θα δοκιμάσει να πάρει μέρος και στο διπλό που θα διεξαχθεί, οπότε εκεί ο Φάμπρι θα πάρει την οριστική του απόφαση για το εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με την Ένωση.

Την προπόνηση των «πρασίνων» παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος. Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες, ωστόσο, είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον προπονητή της ομάδας, Φάμπρι, αλλά και με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Στον τελευταίο, μάλιστα, παρέδωσε του φακέλους με τα χρήματα των παικτών που αφορούσαν τα πριμ της νίκης με Πανιώνιο, Ατρόμητο και ΟΦΗ.

Όσοι αγωνίστηκαν έλαβαν από 1.000 ευρώ για κάθε ματς, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν από 500 ευρώ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ