2013-03-01 17:00:27
Φωτογραφία για Miley Cyrus! Τι είναι η Gluten Free Diet που ακολουθεί;
Η Miley είναι αυτό που λέμε teen idol. Η μόλις 21 ετών ηθοποιός και τραγουδίστρια κάνει μια δυναμική επιστροφή προσπαθώντας να τινάξει από πάνω της την έφηβη Hannah Montana (ο διάσημος χαρακτήρας των ταινιών Disney που την έκανε διάσημη) και να μεταπηδήσει σε πιο ενήλικα πρότυπα. 

Με ολοκαίνουριο look που δεν περνά απαρατήρητο, η νεαρή Miley συζητήθηκε το τελευταίο διάστημα για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Πολλοί την κατηγόρησαν για ανορεξία, άλλοι ειρωνεύτηκαν τα "παραπανίσια" (που τα είδαν ακριβώς;) κιλά της. Τι απαντά η ίδια; Πώς και γιατί έχασε γρήγορα κιλά; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της. 

Μου το είπε ένα πουλάκι (στο twitter)

Όπως βλέπεις και μόνη σου, η αλλαγή της Miley είναι θεαματική. Και όσο κι αν αυτό που μονοπωλεί το νέο της παρουσιαστικό είναι το κοντό ξανθό μαλλί, είναι επίσης εμφανές πως έχει χάσει αρκετά κιλά. Αυτή η μεταμόρφωση είναι που πυροδότησε και τα δημοσιεύματα, σχετικά με το αν έχει ή όχι διατροφικές διαταραχές. Ευτυχώς η Miley "τιτίβισε" από το προσωπικό της προφίλ στο twitter και έδωσε τέλος στις φήμες!


"Και για όσους με αποκαλούν ανορεκτική, έχω αλλεργία στη γλουτένη και τη λακτόζη. Δεν είναι λοιπόν θέμα βάρους, αλλά ζήτημα υγείας." γράφει. Φυσικά η δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη δεν είναι αλλεργία! Όπως και να την αποκαλέσει κανείς, οι άνθρωποι με τέτοιες διατροφικές ιδιαιτερότητες είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν ειδική διατροφή που αν μη τι άλλο, βοηθά και στην απώλεια βάρους. 

Η Miley και η gluten free diet της

To μυστικό λοιπόν της καθ' όλα υγειούς απώλειας βάρους της, σύμφωνα τουλάχιστον με την ίδια, είναι σε μια διατροφή χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Τι σημαίνει αυτό;

Η διάσημη ηθοποιός-τραγουδίστρια πρέπει να αποκλείσει από τη διατροφή της σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και σίκαλη που περιέχουν γλουτένη. Αυτό αποκλείει αυτόματα μια σειρά τροφίμων όπως το ψωμί, τα δημητριακά πρωινού, τα ζυμαρικά, η πίτσα, οι διάφορες ζύμες, το κέικ και τα μπισκότα. Και η λίστα με τα "απαγορευμένα" τρόφιμα δεν σταματά εδώ. Η γλουτένη είναι συστατικό σε μια σειρά ακόμη προϊόντα όπως έτοιμες σάλτσες, λουκάνικα ή μπιφτέκια. Αν σε αυτά προσθέσεις και τα γαλακτοκομικά που εξαιτίας της λακτόζης, δεν μπορούν να αποτελούν μέρος της διατροφής της, αντιλαμβάνεσαι πως η δίαιτά της είναι εξ' ορισμού αυστηρή. 

Και μετά από τη "λίστα του Σίντλερ" με τις απαγορευμένες τροφές, θα περίμενε κανείς η Miley να αισθάνεται απαίσια. Κι όμως η 21 ετών Αμερικανή το απολαμβάνει: "Όλοι θα έπρεπε να δοκιμάσουν μια εβδομάδα χωρίς γλουτένη! Η αλλαγή στο δέρμα και τη φυσική και διανοητική σου κατάσταση είναι εκπληκτική. Δεν θα δοκιμάσεις ποτέ ξανά κάποια από αυτές τις τροφές" αναφέρει και πάλι στο twitter. 

See more at: http://www.tlife.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ