2013-03-01 16:24:25
Φωτογραφία για Στο μάτι ιταλικών ομάδων Καρνέζης και Μαυρίας
Σύλλογοι από την Ιταλία έχουν βάλει στο "μάτι" τους Ορέστη Καρνέζη και Χάργ Μαυρία με την Ίντερ να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή έχοντας στραμμένα τα βλέμματα της στον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Δυο παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο ιταλικών συλλόγων και άνθρωποι τους θα είναι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να τους παρακολουθήσουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τους Ορέστη Καρνέζη και Χάρη Μαυρία. Μάλιστα στα Μ.Μ.Ε. της Ιταλίας υπάρχει διχογνωμία και μπέρδεμα σχετικά με το ταξίδι του σκάουτερ της Ίντερ την Κυριακή στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά ο chief skaout των "νερατζούρι" Βαλεντίνο Αντζελόνι θα βρεθεί στο "Σπύρος Λούης", για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Παρότι τα περισσότερα μέσα υποστηρίζουν ότι θα παρακολουθήσει τον Χάρη Μαυρία, η Corriere Dello Sport εκφράζει διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι θα τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση του Ορέστη Καρνέζη, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί ένας πλήρης φάκελος.


Ο Αντζελόνι φέρεται να τον έχει στο μικροσκόπιο του εδώ και καιρό, ελέγχοντας τις αγωνιστικές επιδόσεις του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Καρνέζης προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας και θεωρείται μία πολύ καλή επιλογή.

"Πολλές ομάδες της Ιταλίας τσεκάρουν τον Μαυρία"

Από εκεί και πέρα ιταλική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζερ Χάρη Χουντελούδη για τον Χάρη Μαυρία λέγοντας πως ενδιαφέρεται η Ίντερ: "Ορισμένες ιταλικές ομάδες έχουν ζητήσει πληροφορίες για τον Χάρη Μαυρία. Ανάμεσά τους είναι και πάλι η Ιντερ, όμως καμία ομάδα από τη χώρα σας δεν έχει υποβάλλει πρόταση. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν ομάδες από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία οι οποίες κοιτούν τον ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες".

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε πως ο Μαυρίας δεν έχει μάνατζερ με τον οποίο συνεργάζεται καθώς ακόμα κανείς δεν έχει τα δικαιώματα του οπότε ο Χουντελούδης δεν αποκλείεται να είναι ένας ατζέντης ο οποίος απλά θέλει να εμπλακεί στην μετακίνηση του 19χρονου άσου σε ομάδα του εξωτερικού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ