2013-03-01 15:33:04
Φωτογραφία για Γεράσιμος Γεννατάς: «Είναι πολύ δύσκολα. Μπορεί και να με βάλουν φυλακή»
Ο Γεράσιμος Γεννατάς, καλεσμένος στο Πρωινό Mou το πρωί της Τετάρτης, μίλησε στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τη ζωή του, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τον λόγο που δεν θέλει να γίνει μπαμπάς.

Σχετικά με το αν θα παντρευτεί ποτέ, ο γνωστός ηθοποιός είπε: “Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο, τον κατάλληλο άνθρωπο. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ όμως και ποτέ, δεν είμαι της εκκλησίας. Μπορεί να συζώ, ζω με έναν άνθρωπο μαζί! Είναι αρκετά χρόνια, κάμποσα. Όσο υπάρχει ανοχή, όλα γίνονται”, ενώ για το ενδεχόμενο ενός παιδιού στη ζωή του πρόσθεσε: “Θα δούμε! Νομίζω ότι αυτό είναι μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Το θέμα είναι στο παιδάκι να είσαι μπαμπάς και όχι παππούς”.

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, μάλιστα, απέδωσε το ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά στις μνήμες που έχει από τον χαμό των γονιών του: “Σε εμένα γράφτηκε κάτι μέσα μου από τότε που ήμουν πολύ μικρός και έχει να κάνει με την οικογένεια. Είναι από τα πράγματα που δεν τα ομολογούμε ούτε στον εαυτό μας και κάποια στιγμή αντιλαμβανόμαστε, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν. Εγώ έχασα τους γονείς μου αρκετά μικρός. Όταν ήμουν 17 χρονών είχε ήδη πεθάνει και η μητέρα μου. Ήταν καλά χρόνια αυτά που έζησα μαζί τους, αλλά ίσως αυτό το πράγμα δημιούργησε μέσα μια απόσταση ή έναν φόβο προς την οικογένεια”.


Επίσης, ο ίδιος μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει: “Τώρα είμαι πολύ δύσκολα. Πάρα πολύ δύσκολα. Μπορεί να με βάλουν φυλακή με τη νέα διάταξη του υπουργείου οικονομικών. Χρωστάω πολύ περισσότερα από 5 χιλιάδες ευρώ”, ενώ για την πρόταση που δέχθηκε να διαφημίσει ένα τραπεζικό προϊόν έναντι 200 χιλιάδων ευρώ - πρόταση την οποια αρνήθηκε- εξήγησε: “Δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο προϊόν που θα διαφήμιζα. Δεν μπορούσα! Θεωρώ ότι οι τράπεζες έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ελληνική κοινωνία και δεν θα μπορούσα να φορέσω το χαμόγελό μου και να διαφημίσω κάτι τέτοιο”.

heraklion1.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ