2013-03-01 12:37:47
Φωτογραφία για Η Μπάγερν και οι άλλοι
Έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, 17 γκολ υπέρ έναντι μόλις ενός κατά και η Μπάγερν συνεχίζει… Οι Βαυαροί για την 24η αγωνιστική δοκιμάζονται στην έδρα της Χόφενχαϊμ έχοντας στόχο να φτάσουν το ταχύτερο δυνατό στη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει να συμβεί, καθώς η διαφορά από τον δεύτερο είναι ήδη στους 17 για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες, που συν τοις άλλοις είναι ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα και με το ενάμιση πόδι στους «8» του Champions League. Ο Μπαντστούμπερ και ο Ραφίνια θα είναι οι δύο απόντες των πρωτοπόρων.

Η Ντόρτμουντ, που απέτυχε να υπερασπιστεί τους τίτλους της εντός των τειχών, υποδέχεται το Ανόβερο με το μυαλό από τώρα στο ματς της Τρίτης με τη Σαχτάρ στη ρεβάνς του 2-2 του Ντόνετσκ για τους «16» του Champions League. Ο τιμωρημένος Λεβαντόφσκι θα λείψει και πάλι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.


Η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Στουτγκάρδη, ενώ η Σάλκε (και πάλι χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο) δοκιμάζεται στην έδρα της Βόλφσμπουργκ με τις δύο ομάδες να κυνηγούν να καλύψουν την απόσταση που τους χωρίζει από τις θέσεις της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 1/3

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ (21:30)

Σάββατο 2/3

Ντόρτμουντ-Ανόβερο (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ

Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ

Αμβούργο-Γκρόιτερ Φιρτ

Λεβερκούζεν-Στουτγκάρδη (19:30)

Κυριακή 3/3

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου (16:30)

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Μάιντς (18:30)
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ