2013-03-01 11:53:15
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι του NEXT GEN με τον κόσμο του Ολυμπιακού. «Ποτέ ξανά τόσοι οπαδοί σε αγώνα Νέων». Τα όνειρα των μικρών άσων για Ντουμπάι και τα όνειρα του Ολυμπιακού για την καριέρα τους.

Η παρουσία 10.000 και πλέον φίλων του Ολυμπιακού για να βοηθήσουν την Κ-20 του συλλόγου να πετύχει τη μεγάλη πρόκριση στους 8 του NEXT GEN SERIES με τη νίκη επί της Άντερλεχτ, προκάλεσε θαυμασμό στους επικεφαλής της διοργάνωσης που έδιοναν συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους και παραδέχονταν ότι ουδέποτε σε αγώνα της διοργάνωσης μαζεύτηκε τόσο πλήθος.

Ήταν μια σπουδαία βραδιά για τον Ολυμπιακό που με τα γκολ του Νίκου Ιωαννίδη και την εξαιρετική απόδοση και τακτική όλης της ομάδας του Μπερντ Στορκ, έφτασαν στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Πιθανότατα στις 19 Μαρτίου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ 4 της διοργάνωσης που θα γίνει στο Ντουμπάι, με τον αγώνα στην Αγγλία κόντρα στην Άστον Βίλα.


Ο Γερμανός τεχνικός και οι νεαροί άσοι δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση, στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση. Με τον Στροκ να θεωρεί σημαντική την παρουσία του Ολυμπιακού σε τέτοιες διοργανώσεις για την απόκτηση εμπειριών και διεθνούς ανταγωνιστικότητας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, αλλά και για τη δουλειά που γίνεται πλέον στις υποδομές του Ολυμπιακού. Και πράγματι στον Ολυμπιακό βλέπουν ότι αρχίζει ο σύλλογος να αναπτύσσει για πρώτη φορά με τόση σοβαρότητα και πιθανότητες επιτυχίας την προοπτική να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές και να αξιοποιείο το φυτώριο του.

Στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, ενώ από τη νέα χρονιά η διεθνής παρουσία των Νέων του Ολυμπιακού θα είναι ακόμη πιο οργανωμένη και δυνατή, με την UEFA να μπαίνει στο παιχνίδι και το Τσάμπιονς Λιγκ Νέων να γίνεται στο πρότυπο του κανονικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ