2013-03-01 06:45:04
Φωτογραφία για Το delivery κοστίζει στο μέσο εργαζόμενο 103.942 ευρώ
Περισσότερα χρήματα απ' όσα μπορεί να φανταστεί ξοδεύει ο μέσος εργαζόμενος για να φάει και να πιει κάτι εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με την έρευνα από το Officebroker.com υπολογίζεται ότι ένας μέσος εργαζόμενος ξοδεύει στη ζωή του σχεδόν 103.000 ευρώ στα μικρογεύματά του εν ώρα εργασίας.

Αν μάλιστα αποφασίσει να κρατήσει αυτά τα χρήματα και να καλύπτει τις διατροφικές του ανάγκες με γεύματα από το σπίτι θα αποταμιεύσει σχεδόν 2.000 ευρώ ετησίως.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας ένας εργαζόμενος ξοδεύει περίπου 9 ευρώ την ημέρα μόνο τις ώρες που αποφασίζει να τσιμπήσει κάτι στο γραφείο. Αντίθετα, εκείνοι που φέρνουν το δικό τους φαγητό από το σπίτι δεν ξοδεύουν μέσα στην ημέρα πάνω από 1,70 ευρώ.

Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που ξοδεύουν περίπου 35 ευρώ, ενώ οι πιο… μαζεμένοι μένουν στα 3,5 ευρώ. Για τους πιο ανοιχτοχέρηδες, που αποφασίζουν να κεράσουν και κάποιον συνάδελφο τους ή να το… ρίξουν λίγο έξω στην παραγγελία τους, ο λογαριασμός ανεβαίνει στα 104.000 ευρώ! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ