2013-02-28 23:03:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα καταστηματάρχη της Αγίου Νικολάου που έκανε ρευματοκλοπή
Απορρίφθηκαν σήμερα από το δικαστήριο τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει και ο δεύτερος επιχειρηματίας εστίασης και αναψυχής, το κατάστημα του οποίου βρίσκεται στην Αγίου Νικολάου και οποίος κατηγορείται για ρευματοκλοπή. Ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει ασφαλιστικά ώστε να του επανασυνδεθεί το ρεύμα από τη ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόστιμο που του επεβλήθη από τη ΔΕΗ ανέρχεται σε 91.00 ευρώ. Για να γίνει η επανασύνδεση ο επιχειρηματίας θα πρέπει να πληρώσει άμεσα 20.000 ευρώ και άλλα 10.000 ευρώ μέσα στο Μάρτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περιπτώσεις ρευματοκλοπής η ΔΕΗ δεν κάνει διακανονισμούς. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ωστόσο, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης και της οικονομικής κρίσης, γίνεται εξαίρεση.

Στο μεταξύ, συνεργεία της ΔΕΗ συνεχίζουν τους ελέγχους σε καταστήματα και σε σπίτια αντιμετωπίζοντας μεγάλες δυσκολίες καθώς είναι πολλοί αυτοί που δεν αφήνουν τα συνεργεία να προσεγγίσουν τα ρολόγια για να κάνουν μετρήσεις.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους επιχειρηματίες που έχουν κατηγορηθεί για ρευματοκλοπή ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε εν αγνοία τους. Ότι δηλαδή όταν νοίκιασαν τα καταστήματα τα ρολόγια ήταν ήδη πειραγμένα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ