2013-02-28 12:43:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυξάνονται διαρκώς οι οικογένειες που έχουν ανάγκη - Διανομή τροφίμων στα Βραχναίικα
Πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη, η διανομή τροφίμων στη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων, στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Με την υποστήριξη του Κοινωνικού Οργανισμού, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, της Δημοτικής Μέριμνας και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος υπεύθυνης για θέματα Βραχναιίκων, Παραλίας και Μεσσάτιδος πολλές οικογένειες και μοναχικοί συμπολίτες μας, που ζουν σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες έλαβαν ποσότητα τροφίμων και ενδυμάτων.

Για τη συγκέντρωση των ειδών που διανεμήθηκαν συνέβαλαν τόσο οι κάτοικοι, όσο και ο Δ/ντής με τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Γυμνασίου Βραχναιίκων, οι οποίοι πρόσφεραν ενδύματα και υποδήματα για την Ιματιοθήκη της εν λόγω Δημοτικής Ενότητας.

Οι κοινωνικές δομές της Δ.Ε. Βραχναιίκων «Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών» και «Βοήθεια στο Σπίτι» συντόνισαν την εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι δικαιούχοι.

Κοινή διαπίστωση πλέον είναι ότι οι πολίτες, που διαβιούν δύσκολα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, υπηρεσιών και υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ασθενέστερων, ώστε άμεσα και με αποτελεσματικότητα να παρεμβαίνουμε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ