2013-02-28 10:51:54
Φωτογραφία για ΡΟΕΦ : ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού για τη φάση των «16» του NextGen Series στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας στις 19:00 την Αντερλεχτ και αυτό που θέλουν είναι μόνο η νίκη, καθώς ο αγώνας είναι νοκ άουτ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα παίξει με την Αστον Βίλα στην Αγγλία στους «8» της διοργάνωσης!

Για τον συγκεκριμένο μεγάλο αγώνα μίλησε στον «Γαύρο» ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ Νταβί Ροέφ, ο οποίος πρόσφατα αντιμετώπισε την Εθνική Νέων στο Ελληνικό σε φιλική αναμέτρηση με το Βέλγιο, οπότε και είχαν παίξει με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και αυτοί ήταν οι Μανώλης Σιώπης, Νίκος Ιωαννίδης, Νίκος Βέργος, Ραφαήλ Σούκιας.

Ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ, Νταβί Ροέφ, τόνισε αρχικά για τον αυριανό αγώνα: «Θέλουμε να προχωρήσουμε κι άλλο σ’ αυτή τη διοργάνωση, καταφέραμε να περάσουμε από έναν δύσκολο όμιλο και τώρα έχουμε να παίξουμε επίσης με μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και σίγουρα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς».


Όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του, σχολίασε: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο με την μπάλα στο έδαφος και γρήγορες εναλλαγές. Δεν θέλουμε να σηκώνουμε την μπάλα από το έδαφος και προσπαθούμε να δημιουργούμε επιθέσεις από τα πλάγια. Πιστεύω ότι παίζουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχουμε και εμείς καλή ομάδα».

Για τον κόσμο του Θρύλου ο μικρός είπε: «Νομίζω πως οι Έλληνες οπαδοί είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν, δημιουργούν μεγάλη φασαρία μέσα στο γήπεδο και βοηθούν αρκετά την ομάδα τους, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε καλά δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Σχετικά με το γεγονός ότι η Άντερλεχτ στους ομίλους έδειξε ότι αποδίδει καλύτερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, δήλωσε ο Νταβί Ροέφ: «Είναι σίγουρα πιο δύσκολο επειδή θα παίξουμε εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε παίζοντας την μπάλα που ξέρουμε. Στον όμιλό μας δεν χάσαμε εκτός έδρας και δεν ξέρω μήπως παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας. Θα δούμε τι θα κάνουμε και με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα».

Οταν ρωτήθηκε σχετικά με το ποιον ποδοσφαιριστή της Εθνικής στο φιλικό του Βελγίου ξεχώρισε, είπε ότι ο Μανώλης Σιώπης ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ελλάδας και μετά ενημερώθηκε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού: «Από τον αγώνα μας με την Ελλάδα είδα περισσότερο το νούμερο 6 (Μανώλης Σιώπης) να παίζει αρκετά καλά και να κάνει καλή δουλειά στο κέντρο και πιστεύω ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Θα τον δούμε και στις 28 Φεβρουαρίου!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διδάγματα Ανδρέα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διδάγματα Ανδρέα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ