2013-02-28 09:12:05
Φωτογραφία για Στον Πύργο η εκδίκαση της ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου από το Αίγιο
Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του Πύργου αναμένεται να οδηγηθούν στις 2 Απριλίου, οι πέντε κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία από το Αίγιο, Άγγελου Αγγελόπουλου που έπεσε νεκρός το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου του 2011 έξω από το σπίτι του.

Η ανθρωποκτονία που θα εκδικαστεί στις δικαστικές αίθουσες στον Πύργο, σύμφωνα με πληροφορίες θα αναβιώσει μια από τις πιο συγκλονιστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την τοπική κοινωνία του Αιγίου τα τελευταία χρόνια. Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία συνελήφθησαν τον Νοέμβριο του 2011 από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγίου και από τότε οι τέσσερις εξ αυτών έχουν προφυλακιστεί ενώ η Πέμπτη κατηγορούμενη που είναι αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των κατηγορουμένων είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας σήμερα 25, 26, 29 και 48 ετών, όπως και η 27χρονη σύντροφος του 29χρονου, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, απλή συνέργεια, αυτουργία και ηθική αυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

http://patrisnews.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ