2013-02-28 08:41:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Φιλανθρωπικό Bazaar No3 για τα Κορίτσια Φτιάχνουν
Τα ταλαντούχα κορίτσια που φημίζονται πια στην πόλη μαs για τις χειροποίητες δημιουργίες τους, θα πραγματοποιήσουν το 3o bazaar τους το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Bar Cafe Libido στη Veso Mare.

Το bazaar θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα κρατήσει έως τις 6 το απόγευμα..... Το ύφος του λόγω των ημερών θα είναι Καρναβαλικό, με τα κορίτσια να ετοιμάζουν πυρετωδώς αξεσουάρ για τους δημοφιλείς καρναβαλικούς χορούς και όχι μόνο, όπως καπέλα, στέκες, μπουτουνιέρεs και κοσμήματα, αλλά και πολλά διακοσμητικά για το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο....Δεν θα λείψουν όμως ούτε αυτή τη φορά τα πολύ κομψά γλυκίσματα, όπωs τα μπισκότα, τα cupcakes και οι μαρμελάδες και φυσικά το άρωμα του bazaar θα ενισχύεται ακόμα μια φορά από δροσερά αρώματα σαπουνιών και φυτών.

Η πρόσκληση λοιπόν είναι ανοιχτή για όλουs όσουs θέλουν να περάσουν μια ευχάριστη μέρα σε ένα άκρωs καρναβαλικό κλίμα με ωραία μουσική, καφέ ή ποτό και να συναναστραφούν με κορίτσια παθιασμένα με τη δουλειά τουs.

Ταυτόχρονα θα βοηθήσετε και εσείs τον φιλανθρωπικό σκοπό τουs που μέχρι ώρας έχει ενισχύσει μη κερδοσκοπικούs οργανισμούs όπωs το "ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ" και την " ΚΙΒΩΤΌΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ".

Τα " ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ" λοιπόν, το Σάββατο 02/03 στο Libido στη Veso Mare και σας περιμένουν με πολύ αγάπη!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ