2012-03-30 10:16:03
Φωτογραφία για Το στημένο παιχνίδι Λιάτσου - Σαμαρά εναντίον Καμμένου
Και ξαφνικά ο Αιμίλιος Λιάτσος ανοίγει τον ανεμιστήρα και πετάει λάσπη εναντίον του Πάνου Καμμένου. Τι έχει προηγηθεί; Μα φυσικά η εντολή απο τον Αντώνη Σαμαρά. Είναι γνωστό στον δημοσιογραφικό κόσμο οτι τους συνδέει στενή φιλία αλλά και πρόταση του Σαμαρά να κατέβει στις εκλογές με την ΝΔ.

Και ξαφνικά εκεί που ο Αιμίλιος Λιάτσος δήλωνε απο την Παρασκευή και 13 στις 2-3-2012 οτι δεν έχει λεφτά ούτε γλύφει...στις 22-3-2012 γλύφει.....και βρήκε λεφτά!

Ακολουθεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της Παρασκευής και 13 για μια υπόθεση που είχε δικαιωθεί παλαιότερα ο Καμμένος στη κόντρα του με τον ΔΟΛ και παράλληλα η έκκληση του Αιμίλιου Λιάτσου μέσα απο το site του για αυτοδυναμία της ΝΔ!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πάνος Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, ο ιδρυτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίζει κέρδη 1 δισ. δρχ.


Ο Πάνος Καμμένος στην απάντησή του καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για πόλεμο λάσπης δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι για όλες τις υποθέσεις υπάρχουν τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις.

Μερικά πράγματα κάνουν μπάμ απο μακρυά και απο οτι φαίνεται το 11% που έφτασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά και οι κρυφές δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν στα επιτελεία των κομμάτων έχουν πανικοβάλλει τον Σαμαρά και την ΝΔ και κάνουν οτιδήποτε μπορούν να αλλάξουν το κλίμα έστω μέσω λάσπης.

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στο facebook έχει ως εξής:

Οι συγκυβερνώντας ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.

2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.

Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.

4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ