2013-02-27 21:24:06
Φωτογραφία για ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ : ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΑΝΤΟ;
Ο Νίκος Σαργκάνης σχολιάζει στο "sportdog.gr" τη δήλωση του Μίτσελ για τους παίκτες που θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό, αλλά και το "όχι" στους Ρώσους για τον Μασάντο.

Αναλυτικά Ο παλαίμαχος παίκτης των ερυθρόλευκων αναρωτιέται γιατί ο Ολυμπιακός χρειάζεται τόσες πολλές μεταγραφές και σημειώνει πως πρέπει τουλάχιστον να έρθουν παίκτες που θα παίζουν. Επίσης, μιλάει για την παραμονή του Μασάντο παρά την υψηλή πρόταση που ήρθε, αλλά και για το καλό ποδόσφαιρο που είδε με τον Άρη.

Οι δηλώσεις του:

Ποια είναι η γνώμη σας για τη δήλωση Μίτσελ πως θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό 6-8 παίκτες;

"Τι να πω; Προπονητής είναι, όραμα έχει, έτσι νομίζει έτσι κάνει. Εγώ ξέρω πως κάθε χρόνο φεύγουν από τον Ολυμπιακό ένας παίκτης ή δύο και πάνε σε ευρωπαϊκές ομάδες και διαπρέπουν. Πώς γίνεται τώρα να χρειάζεται έξι παίκτες για την ενδεκάδα; Ο προπονητής ίσως ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει.


Ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες για να γίνει ανταγωνιστικός στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν ξεκινάει από την ομάδα του, αλλά από τους αντιπάλους του. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα. Φυσικά χρειάζεται πάντως προσθήκες ο Ολυμπιακός, αλλά με μέτρο. Θέλει βέβαια παίκτες που να μπουν και να παίξουν. Παίκτες για την ενδεκάδα, όχι για να είναι απλά στην δεκαεξάδα".

Το θέμα Μασάντο πώς το είδατε; Έπρεπε να φύγει για Ρωσία;

"Με αυτά που έχει δείξει δεν νομίζω πως έχει προσφέρει αυτά που θα μπορούσε. Καμιά φορά βέβαια είναι και η χημεία της ομάδας, πώς θα κολλήσει. Αν είναι βέβαια η προσφορά της ομάδας τόσο μεγάλη, καλύτερη να τον έδιναν. Από τη στιγμή που ο Μίτσελ θέλει να φέρει έξι παίκτες για να κάνει την ομάδα όπως θέλει, κάπως πρέπει να στηριχθεί αυτό το πλάνο. Άμα μείνουν όλοι αυτοί, τι θα τους κάνει τους έξι; Άμα είναι δηλαδή να πάρει έξι παίκτες, τι κρατάει τον Μασάντο;".

Πώς τον είδατε τον Ολυμπιακό με τον Άρη; Υπήρχε βελτίωση;

"Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε πως δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το πρόβλημα όμως νομίζω πως είναι η Ευρώπη. Και ειδικότερα με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στις ελληνικές ΠΑΕ, δεν νομίζω πως θα έχει κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. Το ερώτημα είναι όμως πως θα προχωρήσει στην Ευρώπη;".

Μήπως πετύχει αυτή την πορεία με τις μεταγραφές του Μίτσελ;

"Ίσως. Είναι όμως και οι λάθος κινήσεις. Έφυγε ένας προπονητής που είχε την ομάδα πρώτη και έφεραν έναν προπονητή που δεν ήξερε την ομάδα. Και είναι νωρίς να κρίνουμε τον Μίτσελ. Τον Ισπανό θα τον κρίνουμε από το καλοκαίρι και μετά όταν θα δούμε τη δική του ομάδα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ