2013-02-27 16:25:02
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή: Πώς ένα μάθημα Ελληνικής Μυθολογίας έδωσε τροφή για ύβρεις στα ΜΜΕ του ανθελληνικού συστήματος
από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα!

Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά, αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει επισήμως το κράτος, που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι "επίμαχες φωτογραφίες" αφορούν ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους του Κινήματός μας. Πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας.

--------------------------------------------------------------------------------s

Διαβάστε το επίμαχο δημοσίευμα:

Αίσθηση έχει προκαλέσει η «κατήχηση» μικρών παιδιών από την Χρυσή Αυγή, ο οποία χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη ενέργεια «εθνική αφύπνιση». Η διάπλαση των παιδιών 6 - 10 ετών, όπως ονομάζεται το πράγραμμα, γίνεται από παιδαγωγούς - στελέχη της Χρυσής Αυγής.


Ο νέος αυτός κύκλος της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα. 20 και πλέον μικρά Ελληνόπουλα ηλικίας 6-10 ετών ήρθαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο διαδραστικό ταξίδι με οδηγούς τις 2 παιδαγωγούς της Τ.Ο.

«Οι Συναγωνίστριες εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη στους μικρούς μας φίλους με προβολή παιδαγωγικού βίντεο και τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη. Αφού έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, έφαγαν λιχουδιές και έφυγαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τις παιδαγωγούς τους! Τα μέλη της Τ.Ο Αν. Αττικής, απόλυτα πιστά στις αρχές και στις ηθικές αξίες του Ελληνισμού, κάνουν πράξη το πρώτο μισό του εκ των προγόνων μας ρηθέντος: 'ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ' ! Αυτή η διαδραστική πνευματική αφύπνιση θα συνεχισθεί, καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Fashion trend: Μίντι φούστες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Fashion trend: Μίντι φούστες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ