2013-02-27 14:51:04
Φωτογραφία για Εμβολιασμός των εργαζομένων για την Ηπατίτιδα Α' στο δήμο Αμαρουσίου
Εμβολιασμό κατά της ηπατίτιδας Α’ πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυϊατρείο στο προσωπικό που εργάζεται στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου, στο χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων στον Άγιο Ελευθέριο.

Παράλληλα, ο ως άνω εμβολιασμός διεξάγεται και για τις εργαζόμενες στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς στο Δημοτικό Πολυϊατρείο.

Μετά από ενέργειες του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη παραχωρήθηκαν στο Δημοτικό Πολυϊατρείο δωρεάν 210 εμβόλια από το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κος Πατούλης λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, που η φύση της εργασίας τους κατατάσσει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Για το λόγο αυτό έχει προηγηθεί και εμβολιασμός για διφθερίτιδα και τέτανο των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου.

Τον εμβολιασμό για την Ηπατίτιδα Α΄ πραγματοποίησε η Βοηθός Μικροβιολόγου κα Καίτη Σεβαστή με τη συνδρομή της εθελόντριας επισκέπτριας Υγείας κας Αγγελικής Βλάσση και με την γραμματειακή υποστήριξη της κας Στέλλας Κορκίδη.

Την επίβλεψη για τους εμβολιασμούς είχε ο εθελοντής γιατρός Καρδιολόγος κος Θωμάς Ριζόπουλος.

             
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όχι στην ΕΡΤ η Formula 1;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όχι στην ΕΡΤ η Formula 1;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ