2013-02-27 10:42:04
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Μόνο απλή και εύκολη δεν θεωρούν στον Ολυμπιακό την αποστολή τους απέναντι στην Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί η τουρκική ομάδα να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχει νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης καλούνται να περάσουν από το «Αμπντί Ιπεκτσί» (28/02, 21.00) χωρίς βαθμολογικές απώλειες, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ήδη επιστήσει την προσοχή στους παίκτες τους, ζητώντας τους την απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή.

Ο 47χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν μελετήσει πολύ καλά την Μπεσίκτας και φυσικά έχουν εικόνα τόσο από την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας στη Μόσχα κόντρα στην Χίμκι (87-56), για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όσο και από το ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στο οποίο οι παίκτες του Ερμάν Κουντέρ γνώρισαν την ήττα (78-70).

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει σήμερα (27/02) για την Τουρκία και σε αυτήν θα συμπεριληφθεί και ο Ντορόν Πέρκινς, που στην Κωνσταντινούπολη θα κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ