2013-02-27 08:33:37
Φωτογραφία για Πιο κοντά στην αδειοδότηση
Στη τελική ευθεία έχει μπει το θέμα των διακανονισμών στον Παναθηναϊκό, με την ΠΑΕ να έχει επαφές και με παίκτες που έχουν φύγει από την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να στείλει στην UEFA όλα τα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι υπάρχει συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές για νέους διακανονισμούς, για να μπορέσει η ομάδα να πάρει τον Μάιο την αδειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Στο Τριφύλλι πήραν σχεδόν όλες τις υπογραφές από τους παίκτες και μέχρι τέλος του μήνα θα είναι έτοιμοι για να στείλουν τα έγγραφα στην UEFA σχετικά με τις οφειλές που υπάρχουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν και σε άλλες ενέργειες, καθώς στο τέλος του επόμενου μήνα θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία εκ νέου με τους ποδοσφαιριστές για τα χρωστούμενα έως τις 28Φεβρουαρίου.

Γι΄ αυτό το λόγο ξεκίνησαν και οι επαφές με παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, όπως οι Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Κλέιτον για να εξοφληθεί ένα ποσό από το χρέος και να υπογράψουν νέους διακανονισμούς.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ