2013-02-27 02:26:03
Φωτογραφία για Ο 51χρονος George Clooney αισθάνεται... γέρος
Μπορεί οι γυναίκες να θεωρούν ότι έναν από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου, όμως ο 51χρονος George Clooney εξομολογήθηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ ότι αισθάνεται γέρος!

Ο χολιγουντιανός αστέρας, που βραβεύτηκε για την παραγωγή του "Argo", εμφανίστηκε με μούσι σαν τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων και η αλήθεια είναι ότι του πρόσθετε μερικά χρονάκια...

"Ήταν και για μένα μεγάλη έκπληξη όταν διαπίστωσα πόσο έχω γκριζάρει", δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό του την Stacy Keibler. "Αναρωτήθηκα κι εγώ τι στο καλό μου συνέβη... Ήμουν νιος και γέρασα", συμπλήρωσε χαμογελώντας.

Ο Clooney εξήγησε ότι άφησε μούσι για τις ανάγκες της ταινίας "The Monuments Men", την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History", του Robert M. Edsel. Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του, ενώ θα τον δούμε και στον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Daniel Craig και Cate Blanchett.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ