2013-02-27 00:37:30
Φωτογραφία για Τάσεις φυγής από τη Λεβάντε ο Μάρτινς
Ο Ομπαφέμι Μάρτινς δήλωσε πως δεν είναι ευτυχισμένος στη Λεβάντε και αποκάλυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει με προορισμό τους Σιάτλ Σάουντερς.

Πολύ κοντά στο να περάσει την πόρτα της εξόδου από το "Ciudad de Valencia" εμφανίζεται ο Ομπαφέμι Μάρτινς, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια την επιθυμία του να λύσει τη συνεργασία του με τη Λεβάντε.

"Έχω στα χέρια μου μία πρόταση από τους Σιάτλ Σάουντερς που είναι πολύ καλή για μένα και για όλους. Ελπίζω να πάρει μία απόφαση η Λεβάντε.

Δεν είμαι ευτυχισμένος εδώ επειδή μου είχαν υποσχεθεί κάτι που δεν το τήρησαν και για αυτό το λόγω επιθυμώ να φύγω", δήλωσε ο Νιγηριανός επιθετικός σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Valencia-Cadena SER".

Από την πλευρά της η διοίκηση των "γκρανότας" παρουσιάζεται αρνητική στο να διαπραγματευτεί με κάποιο σύλλογο, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ρήτρα 3.000.000 ευρώ που απαιτείται να καλυφθεί, γεγονός που δεν ευχαριστεί σε καμία περίπτωση τον παίκτη.

"Ήρθα εδώ τσάμπα και θέλουν να βγάλουν χρήματα από μένα. Εάν είναι να στεκόμαστε στη ρήτρα των τριών εκατομμυρίων, θα πρέπει το 1 να πάει σε μένα και τα άλλα 2 στον σύλλογο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ