2013-02-26 20:32:05
Φωτογραφία για ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ All Star Game
Την Πέμπτη (28/02) θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του 20ού All Star Game ΟΠΑΠ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Μαρτίου στο κλειστό της Περιβόλας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να «κλείσουν» θέση από την Πέμπτη (28/02) προμηθευόμενοι το εισιτήριό τους από τα σημεία πώλησης που θα ανακοινωθούν. Η γενική είσοδος για το Σάββατο 09/02 έχει οριστεί στα πέντε ευρώ και για την Κυριακή 10/02 στα 15 ευρώ για τη μία κερκίδα και στα 10 ευρώ για το πέταλα, ενώ η άλλη κερκίδα του κλειστού θα καταληφθεί από κατόχους προσκλήσεων. «Τα εισιτήρια θα διατεθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη (26/02). Την Κυριακή (10/02) θα κοστίζουν 15 ευρώ σε ό,τι αφορά την κερκίδα με τα καθίσματα πίσω από τους πάγκους, γιατί η απέναντι πλευρά θα είναι με προσκλήσεις. Ακόμα, εισιτήρια θα υπάρχουν για τα πέταλα και θα κοστίζουν 10 ευρώ. Το Σάββατο (09/10) θα υπάρξει γενική είσοδος των πέντε ευρώ», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μολφέτας.


Αναφορικά με το περιεχόμενο του 20ού All Star Game ΟΠΑΠ, πλην του αγώνα μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων παικτών της φετινής Basket League ΟΠΑΠ, θα περιλαμβάνει: «Σίγουρα, θα υπάρχουν παιχνίδι εθνικών ομάδων Παίδων - Εφήβων και Παλαιμάχων Αχαΐας και Μικτής Παλαιμάχων Αθήνας - Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι παλαίμαχοι ήδη γυμνάζονται εντατικά και υπάρχει κανονισμός προπονήσεων. Θα παίξει και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς. Θα γίνει επίσης αγώνας δημοσιογράφων, ΑΜΕΑ και βεβαίως διαγωνισμοί με καρφώματα και τρίποντα».

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πατρών, αλλά και της οργανωτικής επιτροπής του φετινού All Star Game, πρόσθεσε πως θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις κι εκτός του κλειστού της Περιβόλας: «Το γήπεδο θα έχει πάρει τη μορφή των ημερών, η μπάντα του Δήμου Πατρέων θα παιανίζει απέξω από το γήπεδο και θα υποδέχεται τον κόσμο και τις αποστολές… Βεβαίως, θα υπάρξουν πάρτι και δεξιώσεις. Επίσης, θα υπάρξουν χορευτικά του δήμου, θα λειτουργήσουν μπουτίκ πίσω, στα γήπεδα των ακαδημιών, με πράγματα όλων των ομάδων, ενώ θα υπάρξει και προπονητικό σεμινάριο που θα γίνει σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ στα γυμναστήρια του Αντωνακόπουλου. Σίγουρα, θα έχουμε και βραβεύσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ