2013-02-26 20:21:03
Φωτογραφία για Αθώοι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ για την υπόθεση των Ζωνιανών
Αθώους έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου τους τρεις αξιωματικούς που κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για... παράβαση καθήκοντος αναφορικά με την αιματηρή αστυνομική επιχείρηση των Ζωνιανών που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη που εξακολουθεί να παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα. 

Νωρίτερα την απαλλαγή των κατηγορουμένων πρώην αξιωματικών πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας ενώ κατά τις απολογίες τους και οι τρεις αρνήθηκαν ότι έπραξαν με δόλο.

Yπενθυμίζεται ότι στο σκαμνί για την υπόθεση κάθισαν ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Βιττωράκης, καθώς και δύο πρώην Αστυνομικούς Υποδιευθυντές της Α.Δ. Ρεθύμνης. Παράλληλα τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να γίνει και η δίκη για να οριστεί το ποσό της αποζημίωσης προς τον Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών σε άγρυπνο κώμα, με τετραπληγία, χωρίς κατακλίσεις, με ελεγχόμενες τις λοιμώξεις, με τραχειοστομία - γαστροστομία και υπό αυξημένη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ