2013-02-26 18:45:04
Φωτογραφία για Κατέληξε και παίρνει Κάριου η Ίντερ!
Ο Τζον Κάριου έφτασε στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ και αν περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. "Μεγάλη ευκαιρία για μένα", δήλωσε ο Νορβηγός.

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να έχει τελειώσει προ πολλού, όμως η Ίντερ είναι πολύ κοντά στο να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζον Κάριου, ο οποίος ήταν "ελεύθερος" από το περασμένο καλοκαίρι όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τη Γουέστ Χαμ.

"Η Ίντερ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για μένα. Είμαι έτοιμος, έκανα προπονήσεις αυτούς τους μήνες και είμαι σε καλή φυσική κατάσταση", δήλωσε ο 33χρονος Νορβηγός κατά την άφιξή του στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, αν ο Κάριου περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν έναντι 300.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο Κάριου δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ίντερ στο Europa League ενώ θα αποτελέσει ουσιαστικά την τέταρτη επιλογή στην επίθεση για τον Αντρέα Στραματσόνι μετά τους Αντόνιο Κασάνο, Ροντρίγκο Παλάσιο και Τομάζο Ρόκι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ