2013-02-26 18:18:02
Φωτογραφία για Δέντρο χτύπησε δικυκλιστή στη Ναύπακτο!
Ένα πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος της Ρίζας Ναυπακτίας, την Κυριακή το μεσημέρι.

Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και από την μανία τους κόπηκε ένα μεγάλο τμήμα ενός ευκαλύπτου από τους πολλούς που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει στο

οδόστρωμα.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, περνούσε από το σημείο ένας δικυκλιστής από τη Ναύπακτο, που το δέντρο τον χτύπησε στο χέρι και του έσπασε το πόδι.

Μάλιστα το ευτύχημα ήταν ότι οι διερχόμενοι οδηγοί αντιλήφθηκαν την τελευταία στιγμή τι είχε συμβεί και πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους. Αμέσως οι θαμώνες του κοσμικού κέντρου, πετάχτηκαν από τις θέσεις και έτρεξαν να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και την τροχαία, την Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του κέντρου υγείας Ναυπάκτου.

Κάτοικος της περιοχής με αλυσοπρίονα έκοψε το δέντρο που βρισκόταν στη μέση του δρόμου για να μην προκληθεί και άλλο ατύχημα.

Σε λίγα λεπτά, κατέφθασε και το όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπάκτου αλλά και περιπολικά της τροχαίας που έτρεξαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό που σφάδαζε από τους πόνους.

Πηγή: lepanto-rtv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ