2013-02-26 13:34:27
Φωτογραφία για Εντυπωσιακό κορεό για τον Μπόμπι Μουρ
Δείτε το εκπληκτικό κορεό που έκαναν οι φίλοι της Γουέστ Χαμ στη μνήμη του Μπόμπι Μουρ, αλλά και τους υπόλοιπους τρόπους με τους οποίους ο σύλλογος αποφάσισε να τιμήσει τον εκλιπόντα.

Με τον δικό της τρόπο τίμησε τόσο η ίδια η Γουέστ Χαμ όσο και οι οπαδοί της τον Μπόμπι Μουρ, θρύλο του συλλόγου, στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Ο Άγγλος αμυντικός, μέλος της χρυσής γενιάς που πήρε το Μουντιάλ το 1966, έχασε τη ζωή του στις 24 Φεβρουαρίου του 1993, αλλά 20 χρόνια μετά παραμένει στη μνήμη όλων στο "Άπτον Παρκ".

Αρχικά την μπάλα του παιχνιδιού την έφεραν οι Πόπι, Φρέντι και Άβα, τα τρία εγγόνια του Μπόμπι Μουρ, ενώ οι φανέλες των ποδοσφαιριστών ανέφεραν αριστερά πάνω από τον χορηγό ότι δε θα ξεχαστεί παρόλο που έχουν περάσει 20 χρόνια (από τον θάνατό του).

Ακόμη, στο κάθισμα κάθε οπαδού υπήρχε ένα συγκεκριμένο χαρτί, σχετικό με τον Μπόμπι Μουρ. Αυτό έγραφε στην αρχή: "Σήκωσε αυτή την κάρτα στη μνήμη του Μπόμπι Μουρ" με το γήπεδο να ανταποκρίνεται, όπως φαίνεται και από την κάτωθι φωτογραφία, προκειμένου να τιμηθεί ένας άνθρωπος που αγωνίστηκε για 16 χρόνια στη Γουέστ Χαμ, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Κυπελλούχων και ένα κύπελλο.

Bobby Moore Recalled By Billy Bonds 20 Years On... από antonis_tsir

Πηγή:Sport24
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ