2013-02-26 13:23:59
Φωτογραφία για lexpressiondz.com : ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Εκτενέστατη αναφορά στις επιδόσεις του Ράφικ Τζιμπούρ αφιερώνει ο Αλγερινός Τύπος αποθεώνοντας τον πρώτο σκόρερ της φετινής Super League που έχει φτάσει αισίως τα 18 γκολ.

Με τα καλύτερα λόγια για την εκτελεστική δεινότητα του Ράφικ Τζιμπούρ αναφέρονται για ακόμη μία φορά στην Αλγερία. Οι συμπατριώτες του «τρομοκράτη» του Θρύλου με αφορμή το όμορφο γκολ, που σημείωσε κόντρα στον Άρη, στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο 29χρονος στράικερ των πρωταθλητών έφτασε αισίως τα 18 φετινά του γκολ στο πρωτάθλημα.

«Όπως σχεδόν κάθε εβδομάδα, ο Ράφικ Τζιμπούρ ήταν αποτελεσματικός για τον Ολυμπιακό, που κέρδισε την περασμένη Κυριακή με 2-1 τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μετά από κόρνερ του Χολέμπας, ο Τζιμπούρ εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα και από κοντά σημείωσε γκολ. Ήταν το 18ο στο πρωτάθλημα και του επέτρεψε να ανοίξει το σκορ μετά από 9 λεπτά», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα lexpressiondz.com, που κατέληξε αναφορικά με τον έτερο Αλγερινό στην ομάδα, αλλά και το τι κάνει ο Θρύλος στο πρωτάθλημα.

«Ο Τζαμέλ Αμπντούν έπαιξε 78 λεπτά, πριν αντικατασταθεί από τον Φετφατζίδη. Η διαφορά του Ολυμπιακού από τον δεύτερο ανέρχεται στους 16 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ