2013-02-26 12:28:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανοικτός κύκλος συναντήσεων Πανεπιστημίου-Επιμελητηρίου
Το Γραφείο Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας οργανώνουν συνάντηση – συζήτηση με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και νερών-Μοριακό κέντρο IWaterFood».

Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58), την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013.

Στόχος της συνάντησης είναι η παρουσίαση των ερευνητικών δραστηριοτήτων και των καινοτόμων ιδεών των ερευνητών τoυ Μοριακού κέντρου της μονάδας Περιβαλλοντικής Μικροβιολογίας του Εργαστηρίου Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Βανταράκη Απόστολο (Επίκ. Καθηγητής Υγιεινής).

Οι συζητήσεις που θα γίνουν αφορούν συγκεκριμένες υπηρεσίες και συγκεκριμένο κοινό (υπηρεσίες υγείας – τροφίμων) καθώς και δυνητικούς επενδυτές με στόχο την σύσφιξη σχέσεων και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ παραγωγικού τομέα και έρευνας. Επιδιώκεται η ανταλλαγή πληροφόρησης τόσο για τις ερευνητικές δυνατότητες του εργαστηρίου όσο και για τα ζητήματα ανάπτυξης στο τομέα περιβάλλοντος και τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη μονάδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου (http://www.iwaterfood.gr/) καθώς και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: www.e-a.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ