2013-02-26 11:17:05
Φωτογραφία για Εορτή γενεθλίων για το ΚΕΕΜ Σπάρτης
68 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας

Τα 68 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει την Παρασκευή 15 Μαρτίου το Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών Σπάρτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το έτος ιδρύσεως του στρατοπέδου, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης, αλλά και των διατελεσάντων εν ζωή διοικητών.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, θα γίνει ανάγνωση της ημερησίας διαταγής του ΚΕΕΜ από το διοικητή του Κέντρου και θα ακολουθήσει σύντομος χαιρετισμός από τιμώμενο πρόσωπο, ενώ θα παρουσιαστεί ένα σύντομο ιστορικό του στρατοπέδου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ θα γίνει και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Η τελετή ολοκληρώνεται στις 12 περίπου το μεσημέρι και λίγη ώρα αργότερα θα λάβει χώρα έκθεση οπλομηχανημάτων, οχημάτων και φωτογραφίας, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα παρατεθεί μικρό κέρασμα στους παρευρισκομένους.

Για τους πολίτες που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εορταστική εκδήλωση, το ΚΕΕΜ θα διαθέσει το υπηρεσιακό του λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί από τη Λέσχη Αξιωματικών και θα ακολουθήσει το δρομολόγιο-στάσεις στις οδούς Θερμοπυλών και Κων/νου Παλαιολόγου-Αγ. Σπυρίδωνα-Πυροσβεστική-Μουσείο-παλιά Νομαρχία.

http://www.lakonikos.gr/article/32774-eorti-genethlion-gia-to-keem-spartisbr68-hronia-adialeiptis-leitourgias 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ