2013-02-26 10:17:03
Φωτογραφία για Στιούαρτ: Άλουστη, με μαύρα μάτια και πατερίτσες στα Όσκαρ
Ξάφνιασε η εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού στη χθεσινοβραδινή λαμπερή βραδιά του κινηματογράφου.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με τέσσερα… πόδια ενώ φαινόταν σχεδόν εξαντλημένη.

Ένα ατύχημα που είχε δύο μέρες νωρίτερα ανάγκασε την 22χρονη ηθοποιό να χρησιμοποιήσει πατερίτσες φτάνοντας στην τελετή της 85ης απονομής των βραβείων της ακαδημίας κινηματογράφου.

Η Κρίστεν Στιούαρτ έκοψε το πόδι της σε γυαλί δύο μέρες πριν από τα Όσκαρ και αναγκάστηκε να περπατήσει με πατερίτσες.

Συγκεκριμένα, η Κρίστεν είχε κόψει το πόδι της σε γυαλί οπότε δεν μπορούσε να το πατήσει καλά, εξ ου και η… βοήθεια.

Μόλις έφτασε στο κόκκινο χαλί, η Στιούαρτ άφησε τις πατερίτσες και πόζαρε για τους φωτογράφους όμως παρόλο που η τουαλέτα με την υπογραφή Reem Acra ήταν άκρως εντυπωσιακή, η όψη της μάλλον ξάφνιασε δυσάρεστα κυρίως για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της και το μάλλον αχτένιστο μαλλί της!


Μήπως εκτός από το χτύπημα, η "διάκριση" που είχε σε μια άλλη τελετή, αυτή των ετήσιων "Χρυσών Βατόμουρων" τη βάρυνε περισσότερο από όσο έπρεπε; (Για να μη μιλήσουμε τη πρώτη θέση στην κατηγορία με τις λιγότερο σέξι γυναίκες στον κόσμο που επίσης "κατέκτησε" φέτος)

Στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, η Τζένιφερ Λόρενς (βάθος) βλέπει την Κρίστεν Στιούαρτ να πλησιάζει με τις πατερίτσες της και αμέσως μετά την πλησιάζει για να μάθει τι συμβαίνει και να της ευχηθεί περαστικά.

Για την ιστορία, η Κρίστεν Στιούαρτ κέρδισε το "Χρυσό Βατόμουρο Α' Γυναικείου Ρόλου" –που αντιστοιχεί στη χειρότερη της χρονιάς- για την ερμηνεία της στην τελευταία ταινίας της βαμπιροσειράς "Λυκόφως", το οποίο παρεμπιπτόντως τα σάρωσε τα βατόμουρα σε όλες τις κατηγορίες –και φέτος.

Επιστρέφοντας στα Όσκαρ, η νεαρή ηθοποιός, παρότι κουτσαίνοντας ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε μαζί με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radclieff) ένα βραβείο, ενώ κατά την είσοδό της στον χώρο, όλες οι συνάδελφοι έδειξαν το ενδιαφέρον τους, με πρώτες και καλύτερες την Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) και την Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway), οι οποίες έφυγαν αμφότερες με τον "θείο Όσκαρ" στα χέρια τους.

Συγχαρητήρια και… περαστικά.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ