2013-02-26 08:18:08
Φωτογραφία για Πύργος: Ταλαιπωρία δίχως τέλος η παρακαμπτήριος των Ε.Ο. Κυπαρισσίας-Ολυμπίων
Δεν έχει τέλος η μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών που χρησιμοποιούν την παρακαμπτήρια οδό των εθνικών δρόμων Κυπαρισσίας-Oλυμπίων, καθώς οι τεράστιες λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν με υψηλά ποσοστά βροχής το τελευταίο διάστημα την περιοχή, έχουν δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα στα οχήματά τους.

Οι διερχόμενοι οδηγοί και ειδικά όσοι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδό σε καθημερινή βάση, απειλούν με αγωγές και μηνύσεις τους αρμόδιους φορείς, που όπως λένε, δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για να αποκαταστήσουν τις σοβαρές ζημιές του δρόμου.

«Εδώ και πολλούς μήνες, οι λακκούβες συνεχίζουν να υπάρχουν κι εμείς έχουμε καταστρέψει τα αυτοκίνητά μας. Δεν πάει άλλο. Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν τις ζημιές», δηλώνουν στo patrisnews φανερά εκνευρισμένοι οι διερχόμενοι οδηγοί που χθες το πρωί αναγκάστηκαν να διαγράφουν ζιγκ ζαγκ για να καταφέρουν να περάσουν με ασφάλεια την οδό.


Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι, την τελευταία στιγμή, είχαν την τύχη να αποφύγουν τις λακκούβες με κίνδυνο να σπάσουν τα αυτοκίνητά τους ή ακόμα και να βρεθούν στο κανάλι με ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Δρόμος παγίδα

Η συγκεκριμένη οδός αποτελεί συνδετήρια οδό μεταξύ των δύο Εθνικών Οδών Πύργου-Τριπόλεως και Πύργου-Κυπαρισσίας, με αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση να χρησιμοποιείται από εκατοντάδες οδηγούς που περνούν από εκεί προκειμένου να αποφύγουν την είσοδό τους στην πόλη του Πύργου.

Όπως αναφέρουν οι οδηγοί στo patrisnews από την αρχή μέχρι το τέλος του δρόμου, σε όλο του το μήκος, έχουν δημιουργηθεί τεράστιες λακκούβες, πολλές από τις οποίες είναι αρκετά επικίνδυνες.

Μάλιστα, δεν κρύβουν πως ειδικά κατά τις ημέρες που ο καιρός είναι βροχερός, οι λακκούβες αυτές, δεν γίνονται έγκαιρα αντιληπτές με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα. Ακόμα πιο δύσκολη είναι η κατάσταση το βράδυ που η έλλειψη φωτισμού στο σημείο, εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ