2013-02-26 02:55:04
Φωτογραφία για Έκλεψε εικόνα και κομμάτια της τα πούλησε σε ενεχυροδανειστή!
Όχι μόνο διέπραξε ιεροσυλία, κλέβοντας την εικόνα του Αγίου Δημητρίου από τον ομώνυμο Ναό στην Άρτα, αλλά είχε το θράσος να... πουλήσει κομμάτια της σε ενεχυροδανειστήριο! Ο λόγος για έναν 39χρονο Έλληνα, ο οποίος μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις των Αρχών, συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκε, η κλοπή που είχε συμβεί πριν είκοσι ημέρες (στις 5 Φεβρουαρίου) στον Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άρτα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 39 και 30 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διάπραξης διακεκριμένης κλοπής και αποδοχής προϊόντος εγκλήματος.

Στο Αγρίνιο Κατά τη διάρκεια ελέγχων των Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου δυο Έλληνες, οι οποίοι ως συνεργάτες ενεχυροδανειστηρίου στην Άρτα μετέφεραν με όχημα σε συνεργαζόμενο κατάστημα - ενεχυροδανειστήριο στον Πειραιά μια επιχρυσωμένη σπασμένη ασημένια πρόσοψη αγιογραφίας που απεικόνιζε τον Άγιο Δημήτριο!


Την μεταπώλησε…

Από την έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί προέκυψε ότι την εικόνα, είχε αφαιρέσει από τον Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άρτα, ο 39χρονος ο οποίος στη συνέχεια την μεταπώλησε στον 30χρονο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου της περιοχής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Άρτας, ενώ η ασημένια πρόσοψη της εικόνας του Αγίου Δημητρίου αποδόθηκε στον εφημέριο του Ναού…

proinoslogos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ