2013-02-26 00:39:02
Φωτογραφία για Σφαγή στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο μεταξύ δύο Προέδρων βενζινοπωλών!
Από το Γραφείο Τύπου

Για το θέμα με τους βενζινοπώλες Στερεάς Ελλάδος και τα σκάνδαλα που είδαν... το φως της δημοσιότητας μίλησαν σε τηλεφωνική σύνδεση με το Εκ-Κεντρικό ο κ. Κούκουζας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Πετρελαιοειδών Νομού Αττικής, κ. Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας. Οι δύο τους μεταξύ άλλων αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες, με τον κ. Δελαγραμμάτικα να μιλά για σκευωρία και να ζητά παρέμβαση εισαγγελέα!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο κ. Κούκουζας μιλώντας πρώτος είπε χαρακτηριστικά:

«Πριν δύο μήνες συνεργία του Υπ. Ανάπτυξης έκαναν ελέγχους σε όλα τα πρατήρια της περιοχής.

Πήραν δείγματα από όλες τις αντλίες και όλα τα προϊόντα. Κανένα απολύτως κρούσμα δεν βρέθηκε στη Χαλκίδα που να έχει να κάνει με την ποιότητα των καυσίμων. Μετά έγιναν έλεγχοι για τις αντλίες. Αν είναι νόμιμες ή όχι. Έτσι όλες οι αντλίες είχαν τον αριθμό πιστοποίησης και έναν άλλο αριθμό που μπορεί να φθαρεί με τον καιρό και τα πρόστιμα επεβλήθησαν εκεί.


Παράβαση επί της ουσίας, σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα και τιμή του καυσίμου, δεν βρέθηκε.

Η Νομαρχία δεν διέγραψε κανένα πρόστιμο. Απλά δέχθηκε την απόφαση μίας επιτροπής η οποία έκανε λόγο για χρήση λόγω άρθρου».

Αφού ο κ. Κούκουζας ολοκλήρωσε παρενέβη ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Πετρελαιοειδών Νομού Αττικής, κ. Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας

«Ένα ερώτημα στον κ. Κουκουζα. Ένα πρατήριο που έχει πρόστιμο 70.000 ευρώ αν έχει κληθεί να το πληρώσει και δεν διεγράφη...»

Ο κ. Κούκουζας απάντησε «Και βέβαια, βεβαιώθηκε το πρόστιμο. Εγω δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους της περιφέρειας γιατί έγινε αυτό.

Έξαλλος ο κ. Δελαγραμμάτικας, είπε μεταξύ άλλων:

«Εμείς θα καταγγείλουμε τις κλεπτομηχανές που γνωρίζουν όλοι οι συνδικαλιστές τόσα χρόνια. "

Η συνέχεια αύριο στο εκκεντρικό δελτίο
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μοναδική Aston Martin Shooting Brake
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μοναδική Aston Martin Shooting Brake
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ