2013-02-25 18:24:05
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ» Ο ΘΡΥΛΟΣ
Μόνο οπαδούς του ΟΦΗ θα έχει το Γεντί Κουλέ την επόμενη αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν εισιτήρια, με το ματς να κρίνεται «υψηλής επικινδυνότητας».

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε σήμερα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να κρίνεται «υψηλής επικινδυνότητας» από τη Σούπερ Λιγκ.

Έτσι, οι Κρητικοί αρνήθηκαν να παραχωρήσουν εισιτήρια στους «ερυθρόλευκους», που δε θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, όπως γίνεται συνήθως και στα εκτός έδρας ματς. Αυτό σημαίνει ότι το Γεντί Κουλέ το ερχόμενο Σάββατο θα έχει μόνο φιλάθλους των Ομιλιτών, που τους κάλεσαν να το γεμίσουν σε ένα δύσκολο παιχνίδι της ομάδας τους.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία από την προσεχή Πέμπτη, με τις τιμές να είναι 10 ευρώ στις Θύρες 1, 4, 5, 15 στη Θύρα 8 και 20 στις Θύρες 2 και 7. Τέλος, από τον ΟΦΗ γνωστοποιήθηκε ακόμη ότι δε θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ