2013-02-25 14:37:03
Φωτογραφία για Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα για Τσίπρα
από το Γραφείο Τύπου

Ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. τελευταία εφεδρεία του συστήματος ή επικίνδυνος πολιτικός αριβίστας;

Με έκπληξη, ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Αλέξη Τσίπρα, να ανακοινώνει την επιτροπή εργασίας που θα ασχοληθεί με τις μεταρρυθμίσεις του κράτους, του πολιτικού συστήματος και την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Περιμέναμε από τον Πρόεδρο ενός κόμματος με ακτιβίστικη πολιτική του 4%, που οι πολιτικές συγκυρίες το εκτόξευσαν στο 27% τον Ιούνιο του 2012, μετατρέποντάς το σε εν δυνάμει κόμμα εξουσίας, να σεβαστεί την λαϊκή βούληση – εντολή για αλλαγή του κράτους, πολιτικού συστήματος, Συντάγματος.

Αντ’ αυτού, βλέπουμε να ορίζεται επικεφαλής της εν λόγω επιτροπής ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, γνωστός για την πολιτική του λειτουργία στο «βρώμικο» πολιτικά 1989, ο οποίος επεδίωκε την διάλυση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, στην οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έχει κάνει πολιτικό «άνοιγμα», ο Αλέξης Τσίπρας.


Άραγε, ο Νομικός Σύμβουλος και συνεργάτης οικογενειών μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως Αλαφούζου (υπόθεση Ασπρονήσι – λαθραίο πετρέλαιο), Βαρδινογιάννη κ.λ.π., είναι δυνατόν να εκφράσει το λαϊκό αίσθημα για την αλλαγή του κράτους – πολιτικού συστήματος και την αναθεώρηση του Συντάγματος;

Σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη – μεθοδευμένη υποψηφιότητα και σίγουρη εκλογή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., του υιού της Κας Γιάννας Δασκαλάκη – Αγγελοπούλου, οδηγούμαστε στο πολιτικό δίλημμα αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι η τελευταία εφεδρεία του συστήματος ή επικίνδυνος πολιτικός αριβίστας.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, καλεί όλους τους δημοκράτες πολίτες να συστρατευθούν στις τάξεις του και να αγωνιστούν για πραγματική αλλαγή του Συντάγματος – πολιτικού συστήματος – κράτους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ