2013-02-25 10:42:03
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ... ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την επιβλητική εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι, στο ΣΕΦ, για την 18η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με τους παίκτες του να επιβεβαιώνουν σε έναν ακόμα αγώνα πως βρίσκονται σε διαρκή άνοδο. Παράλληλα ο 47χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικά στελέχη όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κάιλ Χάινς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή, αφού ήταν επιβαρυμένος εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Αμερικανός σέντερ ήταν στη 12άδα αλλά προτιμήθηκε να μη χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να πάρει πολύτιμες «ανάσες».

Από εκεί και πέρα, στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης υπήρξε ικανοποίηση και από την επανεμφάνιση του Δημήτρη Μαυροειδή, μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στο γόνατο και του στέρησε την παρουσία στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω τους την άνετη νίκη τους επί του Περιστερίου, στο ΣΕΦ, και από σήμερα (25/02) συγκεντρώνονται ξανά στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και συγκεκριμένα στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας (28/02, 20.00).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ