2013-02-25 10:30:11
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Note 8.0
Ο ανταγωνιστής του iPad mini είναι γεγονός!

Η Samsung παρουσίασε και επίσημα στα πλαίσια του Mobile World Congress 2013 (MWC), το νέο της tablet, Galaxy Note 8.0. Πρόκειται για την συσκευή που θα αποτελέσει έναν ισχυρό ανταγωνιστή για το iPad mini της Apple.

Το Galaxy Note 8.0 λοιπόν, διαθέτει οθόνη Super Clear LCD 8 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της εταιρίας Samsung Exynos 4412 με χρονισμό στα 1,6GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης microSD, κάμερα 5 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE/4G, μπαταρία 4600mAh και λειτουργικό Android 4.1.2 Jelly Bean.

Επιπλέον ξεχωρίζουν οι λειτουργίες του S-Pen, της γνωστής γραφίδας από το Galaxy Note II, το AirView που επιτρέπει τον χειρισμό της συσκευής χωρίς να απαιτείται η χρήση των πλήκτρων της καθώς και η προσθήκη των εφαρμογών FlipBoard και Smart Remote που προσφέρουν τη δυνατότητα ανάγνωσης νέων άρθρων αλλά και ebooks αντίστοιχα.

Η κυκλοφορία της νέας συσκευής αναμένεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013 για τις αγορές της Ασίας και της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή του.
newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο άλλος… Όσκαρ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο άλλος… Όσκαρ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ