2013-02-25 05:07:04
Φωτογραφία για Οι φήμες λένε ότι... οι Kimye περιμένουν κορίτσι
Το ροζ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει στη ζωή της Kim Kardashian και του Kanye West, καθώς φημολογείται πως το διάσημο ζευγάρι θα αποκτήσει κόρη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, η 32χρονη τηλεπερσόνα και ο 35χρονος ράπερ έμαθαν πριν λίγες εβδομάδες το φύλο του παιδιού τους και είναι ενθουσιασμένοι.

"Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας", δήλωσε άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. "Ο Kanye πάντα ήθελε να αποκτήσει κόρη".

Η πληθωρική τηλεαστέρας επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της λίγες ώρες πριν μπει το 2013, ενώ μία ημέρα νωρίτερα ο σύντροφός της είχε αποκαλύψει ότι θα γίνει πατέρας, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Νιου Τζέρσεϊ.

"Είναι αλήθεια! Με τον Kanye περιμένουμε παιδί", έγραψε η Kim στην προσωπική της ιστοσελίδα". "Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί και μακάρι να μπορούσαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με τον πατέρας μου και τη μητέρα του [Kanye], οι οποίοι δεν βρίσκονται πια μαζί μας".

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η μέλλουσα μαμά επίσης ήθελε να κάνει κορίτσι. "Η Kim πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα μικρό κοριτσάκι και τώρα το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Όλοι στην οικογένεια είναι ενθουσιασμένοι. Ήρθε η ώρα του ροζ!", αναφέρει δημοσίευμα του Hollywoodlife.com.

Το κοριτσάκι των Kimye (αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα) θα έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ