2013-02-24 23:16:18
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΑΣ
Ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Άρη (2-1), εμφανίστηκε ο Μίτσελ, ενώ τόνισε πως είδε στο σημερινό παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς στοιχεία που θέλει να έχει στο παιχνίδι του o Ολυμπιακός.

Επιπλέον ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε ότι σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε, η ομάδα του θα μπορούσε να είχε επικρατήσει με μεγαλύτερο σκορ.

Αναλυτικά, όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε επιθετικά και αμυντικά με υποσχέσεις και ίσως δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Θέλαμε να επιμείνουμε και να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση στο στυλ παιχνιδιού μας, όμως χάσαμε δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού μας. Τις θέσεις μας και την κατοχή της μπάλας. Έχουμε επιτρέψει στον Άρη να μας βάλει ένα γκολ, ίσως στην μοναδική ευκαιρία που έκανε.

Το αποτέλεσμα δεν δείχνει το πόσο καλοί ήμασταν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ζητήσει πολλά από τους παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίοι έχουν πολλά παιχνίδια, πολλές προπονήσεις και χωρίς ξεκούραση.


Αν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα δύο ημίχρονα, το πρώτο ήταν καλύτερο. Παίξαμε πολύ καλό παιχνίδι, με βάθος, καλή στρατηγική, ενώ ήμασταν καλοί και στις στημένες φάσεις».

Για τους Τάτο, Ζαραδούκα, Διαμαντάκο που αγωνίζονται στον Άρη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό: «Τους γνώριζα από πριν. Ο Τάτος είναι ποδοσφαιριστής εξαιρετικού επιπέδου. Παίζει σε μια στιγμή ιδιαίτερη για το σύλλογό του και έδειξε ότι έχει ποιότητα και ότι μπορεί να προσφέρει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ