2013-02-24 22:13:02
Φωτογραφία για Κρίκοι της ίδιας αλυσίδας οι δυο νεκροί στο Ηράκλειο - Ο ένας σκότωσε τον άλλο
Τις πτυχές μιας συγκλονιστικής υπόθεσης ξετίλυξε η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου που εξιχνίασε το έγκλημα που... αποκαλύφθηκε χτες στα νταμάρια των Πατελών με θύμα έναν 36χρονο από την Ιεράπετρα και θύτη έναν 28χρονου φίλο του από την ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας οι δυο τραγωδίες έχουν κοινό παρονομαστή τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα οι δυο άνδρες φαίνεται να διαπληκτίστηκαν για ποσότητα ναρκωτικών που είχαν κληθεί να διοχετεύσουν στις πιάτσες των τοξικομανών του Ηρακλείου. Πάνω στον καυγά ο 28χρονος που αργότερα εντοπίστηκε νεκρός στα ΚΤΕΛ τραυμάτισε θανάσιμα τον 36χρονο στο παράπηγμα που διέμενε στις Πατέλες. Στη συνέχεια πήρε τη μηχανή του και εξαφανίστηκε. Λίγες ώρες αργότερα και αφού είχε συνηδειτοποιήσει προφανώς την πράξη του φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός στις τουαλέτες των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ χτες το απόγευμα.

Όπως αποκάλυψε το prismanews.gr ο 28χρονος εντοπίστηκε από την καθαρίστρια του ΚΤΕΛ έχοντας όπως δείχνουν τα στοιχεία καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Ο 28χρονος σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών είχε συλληφθεί 16 φορές ενώ είναι εκείνος που τον περασμένο Οκτώβρη είχε αποδράσει από το θάλαμο κρατουμένων του ΠΑΓΝΗ που είχε μεταφερθεί για νοσηλεία. Φως στις συνθήκες του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργείται.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ