2013-02-24 20:18:05
Φωτογραφία για Σοβαρά τραυματισμένος ο ισοβίτης Παναγιώτης Βλαστός
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίτερα το απόγευμα στις φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται και για την απαγωγή γνωστού εφοπλιστή, επιχείρησε να αποδράσει με ελικόπτερο.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, 4 άτομα, εκ των οποίων δύο Αλβανοί, οι οποίοι μάλιστα φέρονται να είναι και οι ίδιοι δραπέτες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο Βλαστός κατόρθωσε να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, το οποίο είχε προσγειωθεί στον προαύλιο χώρο των φυλακών. Την ίδια ώρα οι επιβάτες πυροβολούσαν εναντίον των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι και απάντησαν άμεσα.

Μέσα σε μια κόλαση πυρών, οι φύλακες κατόρθωσαν να εξαναγκάσουν το ελικόπτερο να προσγειωθεί δίπλα από τις φυλακές.

Από τα πυρά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έχει τραυματιστεί βαριά ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Φυλακών Τρικάλων. Ο συνήγορός τους, Φραγκίσκος Ραγκούσης, λέει πως κινδυνεύει η ζωή του πελάτη του και ζητά να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο.

Η υπόθεση της απόδρασης φαίνεται όμως να συνδέεται και με τους «Πυρήνες», καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας στη γιάφκα στα Τουρκοβούνια είχαν βρεθεί σημειώσεις, στις οποίες οι νεαροί κρατούμενοι της ληστείας του Βελβεντού σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια απόδραση από σωφρονιστικό ίδρυμα, αναφέρει το newsbomb.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός-Άρης 2-0 (40')
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός-Άρης 2-0 (40')
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ