2013-02-23 22:30:00
Φωτογραφία για Τα πέναλτι σε ΟΑΚΑ και Τούμπα!
Ο Παναγιώτης Βαρούχας παίρνει θέση στον Sportdog για τα πέναλτι που έγιναν και δεν έγιναν στα ματς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Ποιος δικαιούται να φωνάζει;

Αρκετές ήταν οι φάσεις που απασχόλησαν το Σάββατο και στα τρία γήπεδα της Super League όπου είχαμε δράση και ο σκύλος επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Βαρούχα για να ...ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες.

Αρχικά για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, όπου υπάρχουν και οι περισσότερες φάσεις ανέφερε: «Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Παπάζογλου με τον Μαρίνο, αν και να υπήρχε παράβαση θα ήταν εκτός περιοχής. Επίσης δεν είναι πέναλτι και το χέρι που ζητάνε από τον Παναθηναϊκό στη προσπάθεια που έκανε ο Μαυρίας, αλλά στο 70΄ ο Βερόν καθαρά τον Σισοκό στη περιοχή του ΟΦΗ και ο Λιαχούδης θα έπρεπε να είχε δείξει το πέναλτι».

Όσον αφορά το γκολ του Κουτσιανικούλη και το δεύτερο του Τοτσέ, ο πρώην διεθνής διαιτητής είπε: «Δεν επηρεάζει τη φάση ο Παπάζογλου στο γκολ του Κουτσιανικούλη, όπως και στη φάση του Τοτσέ δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ».


«Υπήρξε πέναλτι στον Έντερ»

Για το ματς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Κέρκυρας, ο Παναγιώτης Βαρούχας στάθηκε στη φάση του 74΄ όπου ο Αθανασιάδης κρατάει τη φανέλα του Έντερ:«Ο Δημητρόπουλος θα έπρεπε να δώσει πέναλτι καθώς ο Αθανασιάδης κρατάει από την φανέλα τον παίκτη της Κέρκυρα, ενώ είναι και κίτρινη κάρτα».

«Κόκκινη και στον Λόπεζ»

Ο καθηγητής διαιτησίας αναφέρθηκε και για το πέναλτι της Ξάνθης στο ματς με την Βέροια, όπου αποβλήθηκε ο Ορέστες και στη συνέχεια υπήρξε το περιστατικό μεταξύ Λόπες και Μαρσελίνιο: «Ήταν πέναλτι και σωστά ο Ορέστες είδε την κόκκινη, αλλά την κόκκινη θα έπρεπε να την δει και ο τερματοφύλακας της Βέροιας που τράβηξε από τα μαλλιά τον Μαρσελίνιο, αν και η αντίδραση του παίκτη της Ξάνθης ήταν υπερβολική».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ