2013-02-23 20:05:01
Φωτογραφία για Flashback σε ότι αγαπήσαμε !!!
Κόρη ενός από τους μεγαλύτερους λαικούς τραγουδιστές της χώρας μας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσαλλονίκη.Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μουσική και σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε τις σπουδές τις στο αντικείμενο.Πιάνο, σολφέξ και θεωρία της μουσικής από τα πρώτα μαθήματα που πήρε και ύστερα από 7 χρόνια πήρε το πτυχίο αρμονίας.

Σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι , αρχικά δίπλα στο πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, και έπειτα δίπλα σε πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και νεώτερους.Έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Μητροπάνο, Νότη Σφακιανάκη, Σταμάτη Γονίδη, Μιχάλη Χατζιγιάννη, Δημήτρη Μπάση, Καίτη Γαρμπή, Στέλιο Ρόκκο, Πέγκυ Ζήνα, Έλλη Κοκκίνου κ.α.

Το πρώτο της single κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο "Γύρνα το κλειδί"και το τελευταίο της άλμπουμ ονομάζεται "Άσε με να ταξιδέψω"και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2008.

Με το single της "Που και που" από το άλμπου "Γύρνα το κλειδί" η Γιάννα ήταν υποψήφια στα Βραβεία Αρίων ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια.

Από τις 3 Νοεμβρίου 2008 η Γιάννα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ατλάντα, για να προγραμματίσει τη πρώτη της ξενόγλωσση ηχογράφιση.

Καλλιτέχνης: Γιάννα Τερζή

Δίσκος:  Γύρνα το κλειδί (2006)

Vdclp: Που και που

 www.yiannaterzi.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ [1-1]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ [1-1]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ