2013-02-23 17:19:28
Φωτογραφία για Μαχαίρωσε την γυναίκα του διεθνής παίκτης!
Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο Γκανέζος αμυντικός Τζον Πέιντσιλ ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε την γυναίκα του. Ο Πέντσιλ είναι διεθνής, έχει πλούσιο βιογραφικό και πρόσφατα έπαιξε στο Κόπα Άφρικα.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει την φανέλα της Φούλαμ και της Γουέστ Χαμ, τώρα αγωνίζεται στην Χάποελ Τελ Αβίβ ενώ πρόσφατα έπαιξε στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Γκάνας.

Εκπρόσωπος των Αρχών σε δηλώσεις του στο BBC τόνισε: "Η πληροφορία που έχουμε είναι πως μαχαίρωσε την γυναίκα του πάνω από το μάτι, οπότε έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα για να την σώσουμε και να την πάμε στο νοσοκομείο. Προς το παρόν βρίσκεται υπό κράτηση και διεξάγουμε έρευνα. Η σύζυγος του πήδηξε τον τοίχο και πήγε στο σπίτι ενός γείτονα για βοήθεια και αμέσως ο Τζον Πέιντσιλ την κυνήγησε, έδωσε μερικά χαστούκια στον γείτονα και απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει. Εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στην αστυνομία".

Για την κατάσταση της άτυχης γυναίκας, ο εκπρόσωπος των Αρχών δήλωσε:"Κατέρρευσε, κάτι που δείχνει ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή. Όταν σταθεροποιηθεί, θα αρχίσουμε να της παίρνουμε κατάθεση". Η αστυνομία θεωρεί πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα υπάρχουν αρκετά και επαρκή στοιχεία για την υπόθεση του Γκανέζου αμυντικού Τζον Πέιντσιλ.
sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ