2013-02-23 15:13:33
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! 5-0 ΤΟΝ ΑΡΗ
Καταιγιστικοί ήταν οι Νέοι του Θρύλου που συνέτριψαν με 5-0 την ομάδα του Άρη στο Ρέντη. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά του από τον Ατρόμητο που παίζει αύριο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον έχει το μυαλό του στο ματς με την Άντερλεχτ την Πέμπτη για το NextGen Series.

Σχετικά με την αναμέτρηση στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και από τη στιγμή που διάσπασε για πρώτη φορά την αμυντική διάταξη του Άρη, ήταν θέμα χρόνου να μπουν πολλά γκολ, όπως κι έγινε, άλλωστε.

Ο χορός των γκολ άρχισε στο 35ο λεπτό με τον Γκίνο να νικά στο τετ-α-τετ τον αντίπαλο πορτιέρο. Από εκεί και πέρα, στο 53' ο Σούκιας με φάουλ έκανε το 2-0, ενώ ο Θρύλος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σημείωσε και τρίτο γκολ στο 70' με τον Παιδάκη. Τέλος, τη... σκυτάλη πήρε ο Βέργος, που με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (80', 88') διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τον Θρύλο, που έμεινε με άνεση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βλάχος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Γκούτσιος, Βούρος, Γκίνο, Μ. Σιώπης, Σούκιας, Δ. Σιώπης, Λύρας, Βέργος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ