2013-02-23 13:56:21
Φωτογραφία για ΠΑΤΡΑΣ : ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για τον Φοίνικα Σύρου η σημερινή αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αναφέρθηεκ ο προπονητής της κυκλαδίτιης ομάδας, Χρήστος Πάτρας.

Οι νησιώτες, που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την κατάκτηση μιας θέση στην πρώτη τετράδα της Α1 βόλεϊ ανδρών, χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς απέναντι στους ερυθρόλευκους σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας.

"Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τον αγώνα. Είναι από τα ματς που όλη η Σύρος θέλει να παρακολουθήσει. Με νίκη τελειώνουμε την 4αδα και πάμε για πιο ψηλά. Ο αγώνας αυτός οριοθετεί τα πάντα για μας.

Ο Ολυμπιακός περιμένω να παίξει πολύ σοβαρά μαζί μας για να αποδείξει πως είναι καλύτερος. Δεν κυνηγάει βαθμούς κι αυτό τον κάνει να μην έχει άγχος.

Στον Α΄γύρο στου Ρέντη είχαμε παίξει με σύνθεση ανάγκης. Με την πρώτη παρουσία του Ντορνέλας ως ακραίο και την υπερπροσπάθεια του Αρβανίτη και παρόλα αυτά τους κοντράραμε. Το γυμναστήριο της Σύρου είναι μικρό σε σχέση με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον κόσμο της Σύρου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ