2013-02-23 10:14:05
Φωτογραφία για ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ... «ΧΤΙΣΙΜΟ»
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον παράλληλο προγραμματισμό εν όψει της επόμενης σεζόν, είναι το πλάνο της διοίκησης του Ολυμπιακού για τους επόμενους μήνες.

Στο παρελθόν ανήκει για τους ερυθρόλευκους πλέον ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι δύσκολο να «χωνέψουν» ότι έμειναν εκτός Ευρώπης από τη Λεβάντε, η οποία δεν ήταν η ομάδα-φόβητρο και φάνηκε περισσότερο δεμένη από τους ερυθρόλευκους.

Η βραδιά προχθές, εκτός από την ήττα, ήταν δύσκολη για τους νταμπλούχους Ελλάδας, λόγω και τον αποδοκιμασιών των οπαδών τους, οι οποίοι φώναζαν «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι πρέπει για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Ωστόσο, παράλληλα με τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τα οποία θέλει να προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη του στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.


«Η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Πρώτα απ' όλα πρέπει η ομάδα να παίξει καλά και να νικήσει τον Αρη. Στόχος είναι να κλείσουμε όσο γίνεται καλύτερα το πρωτάθλημα και φυσικά να πάρουμε το Κύπελλο. Και παράλληλα να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης περιόδου με την ησυχία μας. Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του. Και περιμένει. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να είναι καλή και να πάρει και τους δύο τίτλους», τονίστηκε από τη διοίκηση.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να παρατηρηθεί χαλάρωση από την ομάδα, αφού είναι εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα και να προσπαθήσει να δείξει έναν καλύτερο πρόσωπο στους εναπομείναντες αγώνες, κατακτώντας τον τίτλο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά γίνεται. Επίσης, βασικός στόχος παραμένει η κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ώρα που οι σκάουτερ της ομάδας θα ψάχνουν για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που θα προτείνουν στον Μίτσελ, εκείνος θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες για να μπορέσουν να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο Ρέντη και να υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

Στο διάστημα που έχει αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλάβει ότι πρέπει να αποκτηθεί ένας μέσος με οργανωτικές ικανότητες (αφού ο Ιμπαγάσα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι), ένας ακραίος φορ τύπου Μιραλάς (να «πατάει» δηλαδή την περιοχή), ένας τρίτος επιθετικός και πιθανότατα ένας τερματοφύλακας.

Μετά την μεταγραφή του Μπόατενγκ καλύφθηκε το κενό που υπήρχε στη θέση του αμυντικού χαφ και με τον Σαλίνο (εφόσον τελικά ισχύουν όσα γράφονται) εκείνη που άφησε κενή ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος πήγε στη Ρόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαμία: Έτσι με λήστεψαν - [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαμία: "Έτσι με λήστεψαν" - [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ