2013-02-23 07:20:06
Φωτογραφία για Ημιμαραθώνιος δρόμος Ναυπάκτου - Πάτρας
Ο σύλλογος Δρομέων & Περιπατητών «Πάρκου Αγυιάς» διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Ναυπάκτου-Πάτρας και τον Περίπατο από τον Καστελόκαμπο στην Πλ. Γεωργίου , υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπάκτου.

Η εκκίνηση του ημιμαραθώνιου θα γίνει την Κυριακή 24/02/2013 στις 10:00π.μ. από την κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου και ο τερματισμός στην Πλατεία Γεωργίου, σύνολο 22.200 μ.

Η διαδρομή που οι δρομείς θα ακολουθήσουν είναι:

Γήπεδο Ναυπάκτου - Γέφυρα Αντιρρίου-Ρίου - δεξιά στο Ρίο (λόγω έργων) - παλαιός δρόμος - Πόρτο Ρίο - δεξιά στο φανάρι Προαστίου - Εθνική Πατρών-Αθηνών, με κατεύθυνση προς την Πάτρα - οδός Κανελλοπούλου – παραλιακά από Ηρώων Πολυτεχνείου - Ερμού - Μαιζώνος - Τερματισμός πλατεία Γεωργίου.

Όσον αφορά τον Περίπατο, θα ξεκινήσει από το Ξενοδοχείο ΤΖΑΚΙ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών και ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου, σύνολο 6,5 χλμ.

Να σημειωθεί ότι την προσπάθεια στηρίζουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Τροχαία Πατρών, η Δημοτική Αστυνομία Πατρών, οι Εθελοντές του Δήμου Πατρέων, η «Γέφυρα Α.Ε.», η Λιμενική Αστυνομία, οι Ραδιοερασιτέχνες και ο ΟΛΠΑ.

Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι η εταιρεία «ΛΟΥΞ Α.Ε.», η «Μπακαλάρος Α.Ε.», το «Χωριάτικο» και ο Όμιλος Επιχειρήσεων Καραντινός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ