2013-02-22 20:57:04
Φωτογραφία για Η Τεντούρα Κάστρο επίσημο αυθεντικό προϊόν του Πατρινού Καρναβαλιού 2013
Η Τεντούρα Κάστρο της ποτοποιίας "Τεντούρα Κάστρο -Γ.Π.Χάχαλης", μιας από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές της περιοχής των Πατρών, θα είναι αυθεντικό τοπικό προϊόν του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 αφήνοντας τη σφραγίδα της στη φετινή διοργάνωση και εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Η Τεντούρα Κάστρο θα πωλείται στο επίσημο πωλητήριο στο Καρναβαλικό Κέντρο στην Αγορά Αργύρη και στο e-shop μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.

Η ποτοποιία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι ρίζες ξεκινούν τον 19ο αιώνα από τη Χίο, στο καστροχώρι Άγιος Γεώργιος Συκούσης. Η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην Πάτρα το 1939 στους πρόποδες του Κάστρου και από το 1993 λειτουργεί στην περιοχή Ρωμανός που φημίζεται για την άριστη ποιότητα του νερού. Η ποτοποιία συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των ποτών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εμφιάλωση και έχει προσφέρει δείγματα εξαιρετικής ποιότητας στην παραγωγή της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ